Vakantie, weekeindje weg, verhuizen, ziekenhuisopname….. vanaf 1 dag tot enkele weken of maanden, voor elk verblijf kunt u met uw kat bij ons terecht. Alle verblijven van ons kattenpension zijn voorzien van vloerverwarming. Hierin lopen de katten continue vrij rond en is er van alles te doen. Er is een grote buitenren waar de katten lekker in de buitenlucht kunnen rondlopen, spelen of gewoon lekker liggen. Het kattenpension is voorzien van een luchtzuivering installatie. Er is continu een gezellig muziekje te horen. Dit biedt iets vertrouwds en blijkt een kalmerende werking op onze gasten te hebben. Uw kat brengt, als hij/zij sociaal naar andere katten is, in groepsverband zijn/haar verblijf bij ons door. Voor “minder-sociale” katten hebben wij individuele verblijven. Alle katten krijgen dagelijks persoonlijke aandacht tijdens het borstelen/kammen van ons enthousiast en ervaren personeel. Goede voeding is erg belangrijk, daarom voeren wij uitsluitend kwaliteitsvoer van o.a. Royal Canin.

Katten met blaasgruis, nierdieet, maag en darmproblemen, insuline of met een andere medicatie zijn bij ons uiteraard ook van harte welkom. Katten die dagelijks ingespoten moeten worden met insuline moeten natuurlijk wel gewend zijn aan vreemden die mogen spuiten. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid dit middels een testdag uit te proberen.

Bezichtigen

Natuurlijk kunt u eerst een kijkje komen nemen in ons pension. Zo krijgt u de juiste indruk in welke omgeving u kat bij ons zou verblijven van de verblijven en onze manier van werken. Dit kan op afspraak (alleen niet in de kindervakanties en in de maanden juli en augustus) dagelijkse tussen 12:00 en 12:30 uur. Graag het inentingsboekje meenemen zodat wij kunnen controleren of uw kat goed geënt is.

Graag beantwoorden wij dan ook al uw vragen.